"

Intro text/ quote. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu risus libero. Vestibulum quis justo ullamcorper, pharetra magna porttitor, aliquam libero. Morbi elit nibh. Aliquam eu risus libero. Vestibulum quis justo ullamcorper, pharetra magna porttitor, aliquam libero.

"

Projects

Survey, stake-out

Uit onderstaande selectie van een aantal projecten blijkt onze veelzijdigheid; van traditionele meetklussen tot de inzet van laserscanners en drones. Bij elk project bepalen we in overleg met u wat de beste aanpak is.

Education

Courses & education

Om de meest actuele kennis en kunde aan te leren bent u bij LEOP aan het juiste adres. Om bij te spijkeren, te specialiseren of voor omscholing bieden we losse cursussen, langere opleidingstrajecten en maatwerk.

geo-?-consultancy

Optimale processen, minimale faalkosten

English: Betrekt u ons in een vroeg stadium bij uw project, dan kunnen wij adviseren op het gebied van digitaal kaartmateriaal en geo-informatie. Onze positie op het snijvlak van theorie en praktijk geeft ons een uniek overzicht van de verschillende projectfasen en disciplines. In de bouw en infrastructuur richt een deel van de betrokkenen zich hoofdzakelijk op de digitale omgeving, anderen richten zich vooral op de realisatie in de fysieke werkelijkheid. Wij slaan de brug tussen beide werelden én begrijpen wat van belang is voor slimmere processen en reductie van faalkosten.